Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
okej jednak chyba ulegne i pojde spac wy sie tutaj obrzucajcie blotem i wyzywajcie sie od najgorszych i miejcie przy tym kupe fanu PAROWKOWYM SKRYTOZERCA MOWIMY STANOWCZE NIE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kiedyś to tez bedziesz miala za soba melonio ...byc moze...
a zreszta nie sap do mnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
kiedyś to tez bedziesz miala za soba...byc moze...
a zreszta nie sap do mnie
bo co zabawisz sie w detektywa znajdziesz mnie i mi nakopiesz zapraszam.sapac to moze pies ... nie powiem kto pierwszy zaczol szukac problemunie ma co 28 latek i takim bzdurami dorosla kobieta sie przemuje mam nadziej ze ja nie bede taka zgryzliwa w tym wieku pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
cos jeszcze masz dziecinko do powiedzenia?
a pewnie wygadaj sie to twoj watek w koncu,tylko nie wtykaj nochala w nieswoje sprawy i nie właz mi na profil
bo nie jestem jakims turasem w twoim typie i sobie nie zycze odwiedzin !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
cos jeszcze masz dziecinko do powiedzenia?
a pewnie wygadaj sie to twoj watek w koncu,tylko nie wtykaj nochala w nieswoje sprawy i nie właz mi na profil
bo nie jestem jakims turasem w twoim typie i sobie nie zycze odwiedzin !!!
hmmm nie wiem kobieto masz jkis problem z wiekim??az tak cie to meczy ze nie mozesz juz miec 20 lat??radze sie do psychologa wybrac wiem wiem kryzys znajoma to miala ...sugerujesz ze masz cos z turasa?? miriam czy co?/pfff skoro twiedzisz ze mnie tylko brudasy obchodza hmmm to fakt musialam do ciebie zajzec hahhahaha z tego co pamietam to kolezanko najwiecej to ty sie tu zbulwersowalas nic nie mowie krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje wiec rycz dallejpozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zjebana jestes nie ma co,baw sie dalej i wara od mojej osoby
a teraz pozal sie doktorowi poki jeszcze w całosci jest
zegnam cie hupelkutje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
zegnam cie hupelkutje
no gwiada jaki niderlandzki na wiecej ci nie stac?? widze zablysnelas teraz nikomu skarzyc sie nie musze no chyba ze to twoje przyzyczajenia i pewnie lada moment komus sie wyzalisz baw sie dobrze i to ja radze nie wtykac nosa tam gdzie nie masz ty mnie naprawde nie znasz ale zawsze mozasz poznac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
melanii napisał:
hacitta napisał:
zegnam cie hupelkutje
no gwiada jaki niderlandzi na wiecej ci nie stac?? widze zablysnelas teraz nikomu skarzyc sie nie musze no chyba ze to twoje przyzyczajenia i pewnie lada moment komus sie wyzalisz baw sie dobrze i to ja radze nie wtykac nosa tam gdzie nie masz ty mnie naprawde nie znasz ale zawsze mozasz poznac

nie dosc ze pusta to jeszcze analfabetka,pożal sie boże....i tyle na ten temat,szkoda słow,skonczylam z toba
pffffffffffff

kolezanka melonia(powyzej i ponizej mnie) zapewne sie najebala albo nacpała sadzac po wypowiedziach i licznych bledach
ale ja jak zwykle wybaczam,dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
melanii napisał:
hacitta napisał:
zegnam cie hupelkutje
no gwiada jaki niderlandzi na wiecej ci nie stac?? widze zablysnelas teraz nikomu skarzyc sie nie musze no chyba ze to twoje przyzyczajenia i pewnie lada moment komus sie wyzalisz baw sie dobrze i to ja radze nie wtykac nosa tam gdzie nie masz ty mnie naprawde nie znasz ale zawsze mozasz poznac

nie dosc ze pusta to jeszcze analfabetka,pożal sie boże....i tyle na ten temat,szkoda słow,skonczylam z toba
pffffffffffff

skonczylas zegnales i co jeszcze moze buziaczki pffffty sama nie wiesz kiedy skonczyc zallll
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
melanii napisał:
hacitta napisał:
melanii napisał:
hacitta napisał:
zegnam cie hupelkutje

pffffffffffff

skonczylas zegnales i co jeszcze moze buziaczki ??pffffty sama nie wiesz kiedy skonczyc zallll
mozesz mnie nazywac jak chcesz pusta czy jak tam jeszcze zajmij sie lepij swoja proznia w glowie ciao
Zgłoś wpis

Bliżej nas